Som medlem i Vinkällaren Grappe får Du:

Medlemsnål att bära och som visar Ditt medlemskap i Vinkällaren Grappe.

Månadsbrev i samband med Systembolagets lanseringar av nya viner varje månad, innehåller poängbedömning efter 20-poängsskalan, samt noteringar av doft, smak och lagringspotential. Nyheterna provas av sommelier Niklas Bergqvist

Det är även möjligt för icke medlemmar att kostnadsfritt prenumerera på Grappes Månadsbrev för att få detta direkt i sin e-postlåda. Kontakta oss här>>.

Medlemsbrev är ett nyhtsbrev som löpande e-postas enbart till medlemmar. Här kommer erbjudanden om medlemsaktiviteterna på källaren såsom provningar, vinkurser och vinmakarmiddagar.

Medlemsaktiviteter är kontinuerligt förekommande, så som vinrelaterade föreläsningar, vinkurser, provningar, vinmakarmiddagar samt studieresor som arrangeras både utomlands och inom Sverige. 

Vinbibliotek med omfattande referenslitteratur är beläget i Charles Collingwoods provningsrum/Klubbrummet. Vinkällaren Grappe prenumererar på tongivande internationella vintidskrifter.

Presentartiklar finns att köpa direkt på Grappe, exempelvis presentkort på valfritt belopp. I entrén kan Du titta i de böcker som finns till försäljning, företrädesvis har de anknytning till Grappe och vinhantering.